Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Detalii

Dreams come true...

Scris manager 09/01/2017 0 Comentarii

  Iata ca a trecut si magica perioada a sarbatorilor de iarna ....


  Ooooo, dar nu e cazul sa va intristati! Un strop de magie in plus, nu dauneaza nimanui!

 

Cu-acest gand m-am trezit intr-o dimineata, dintr-un vis in care se facea ca......ei, dar nu, :)))), nu am sa va spun ce-am visat...., ramane secretul meu;))). Tot ce pot sa va spun, e, ca a fost un vis delicios!

 


   Dar, sa (ne) revenim.... Dupa cum spuneam, cu gandul la putina magie in plus, in gand mi-a rasarit alt gand ( da, stiu, suna cam ciudat, dar asa functioneaza mintea mea! cateodata dau navala gandurile...): --cum ar fi daca ar exista un "talisman" care sa faca visele sa devina aievea?!?
-cum ar fi daca l-as face eu???


Nu! nu sunt versiunea moderna a Samanthei, si nici vrajitoare nu mi-a zis nimeni ca as fi (inca :)), dar dupa parerea mea, si nu numai, atunci cand crezi cu adevarat in "ceva", acel "ceva" poate deveni adevarat!


    Si asa, din gand in gand, am zis sa pun laolalta cateva elemente prin care sa-mi exprim ideea:  - cativa centimetrii de panglica din organza aurie (vreo 60), cativa centimetrii de lant auriu (vreo 20), cateva farame de pietre semipretioase ( 12 chips-uri aventurin), iar ca "vraja" sa functioneze am imprumutat putin "praf magic" de la prietenele mele, zanele!

 

 

 

     Asa a luat nastere colierul  "Dreams come true" ,  http://xandrastyle.ro/colier-handmade/colier-dreams-come-true.

 

 

      Si daca vi se pare ca nu ar avea nimic magic in el, mai priviti-l odata si puneti-va o dorinta! Cine stie, poate chiar are efect! Totul e sa crezi!

Magia poate fi in fiecare. 

 

 

   Va provoc sa aduceti putina magie in viata voastra!

    Va ajuta colierul " Dreams come true".

   http://xandrastyle.ro/colier-handmade/colier-dreams-come-true